VERSCHILLENDE SOORTEN LEKKAGES AAN DE GRONDSLAG VAN VOCHTPROBLEMEN

CV-Onderhoud?

    Aanmelden

  Storing?

Bel: 0251-248135

Tel: 0251-248135

LEKDETECTIE

OPSTIJGEND VOCHT BIJ BESTAANDE WONINGEN:


Opstijgend vocht komt vaak voor bij bestaande gebouwen waar een waterkering ontbreekt. Een waterkerende laag is een vochtwerend membraan dat de buitenmuur afschermt voor grondwater. Zonder dit membraan wordt grondwater in de bakstenen getrokken door hun natuurlijke capillaire werking. Bij renovatiewerken wordt het ontbreken van een waterkering vaak geconstateerd. En zelfs wanneer deze wel aanwezig is, kan ze slecht functioneren door slijtage, beschadiging of slechte plaatsing. Op die manier kan er grondwater opstijgen met natte muren als gevolg. Als deze muren niet genoeg kunnen uitdrogen, kan dit uiteindelijk ook voor vochtschade zorgen aan de binnenmuur. Het vocht kan zich via isolatiemateriaal, kieren of barsten gaan verplaatsen en dan binnenhuis aan de oppervlakte komen met vochtige vlekken als gevolg. Die vochtplekken kunnen dan weer voor nare schimmels zorgen die de gezondheid van het hele gezin grondig kunnen aantasten. De plaats waar vocht binnen aan de oppervlakte komt, is niet altijd de exacte plaats waar er grondwater is binnengedrongen. Door allerlei omstandigheden en bouwkundige ingrepen kan de oorzaak wel eens relatief ver verwijderd zijn van het zichtbare probleem. Met een professionele firma gespecialiseerd in lekdetectie, zoals Rekon Gasservice, kunt u de precieze locatie van een lek of barst achterhalen en zo snel voor een oplossing zorgen. De exacte plaats van de bron van het probleem opsporen, kan u heel wat kosten besparen en is de enige manier om uw vochtproblemen permanent te kunnen aanpakken.


EEN EFFICIËNTE DETECTIE MET DUIDELIJKE DIAGNOSE:


Het behandelen van optrekkend of opstijgend vocht is erg belangrijk voor de gezondheid van uw huis en die van uw gezin. Daarom gaan mensen vaak overhaast te werk bij het oplossen van het probleem en grijpen ze vaak naar lapmiddeltjes. Maar misschien is er wel (ook) sprake van een onzichtbare lekkage, barsten of andere beschadigingen aan uw woning.

Net zoals het bij een groot project een meerwaarde is voor de efficiëntie om goed voorbereid te zijn, is grondig onderzoek essentieel voor men verdere stappen onderneemt. Vaak is het probleem erg plaatselijk en verliest u veel geld als u te snel heel uw gevel onder handen laat nemen.

Bij Rekon Gasservice kunt u rekenen op een professionele en doelgerichte detectie en een duidelijke diagnose. Doordat u zonder vergissingen de juiste oorzaak kan laten aanpakken, is er minder kans dat de oplossing niets uithaalt of slechts tijdelijk. Met een uitgebreid objectief rapport op zak en het nodige fotomateriaal kunt u zich niet meer vergissen en eventuele beschadigingen of lekken lokaal laten herstellen zonder overlast. Onze lekdetectiemethodes zijn niet-destructief. U heeft dus de garantie van een duidelijke en correcte diagnose gestaafd met het nodige bewijsmateriaal. Daardoor is het mogelijk om meteen en gericht uw vochtprobleem permanent op te lossen.

Wilt u ook het zekere voor het onzekere nemen en een professionele lekdetectie laten uitvoeren door Rekon Gasservice? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons.   

VOCHT DOORSLAG
VOCHT DOOR SLAG BINNEN
SCHIMMEL IN DE KELDER

    Rekon Installatietechniek Timmerwerf 93 1969 RN Heemskerk  Tel: 0251-248135  E-mail Info@rekon-bv.nl